فیلم| صوت افشا شده از مسعود بهنود؛ عاقبت مهاجرت جوانان ایرانی
به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ فیلم منتشر شده از صوت افشا شده از مسعود بهنود درباره عاقبت مهاجرت جوانان ایرانی بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.
در این ویدیو که در شبکه های اجتماعی فراگیر شده، مسعود بهنود خبرنگار بی بی سی فارسی که ظاهرا در جمعی از جوانان صحبت می کند، می گوید: کشورهایی مثل آمریکا و انگلیس که جزو ثروتمندترین کشورها هستند خودشان مثل خر در گل گیر کردند بنابراین فکر اینکه فقط شما در نقطهای گیر کردید که راه حل ندارد اشتباه است؛ الان هم سن و سال های شما در ایران جزو خوشبخت ترین افراد هستند.
- بیشتر ببینید:
- وطن فروشی مسیح علینژاد در کنگره آمریکا
- فایل صوتی لو رفته مسعود بهنود: رضا پهلوی اندازه یک گاو نمی فهمد!
فیلم صوت افشا شده از مسعود بهنود؛ عاقبت مهاجرت جوانان ایرانی که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.
بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.
